When the journey begin...

Saturday, July 3, 2010

Seminggu sudah~

03.07.2010~

Seminggu sudah jadi tunangan org... Ok narz, time to wake up... xyah sengih2 tgk pic sendiri dah ahhahahah

Weekend yg memenatkan...dlu sibuk nk mengemas sebab nk settle kan brg tuk E-day, skrg ni sibuk mengemas brg pas blk dr Miri plak...alahai...x berkesudahan la penatnye...

Sgt byk bnda jadi in the making process of the E-day...

Yg pling xle lupa korg...yg paling menguji kesabaran skali adalah...hari I nk blk Miri tu sendiri....

Nak dijadikan citer...I kene tgal flight ke Miri....ye, flight I kul 735malam n I missed the flight... Time tu memg xle nk fikir dah... hati memg dh meruntun giler.... Time tu la terfikir mcm2...citer zaman tok nenek dlu2.... time tu la teringat kata zaman dlu anak gadis yg kene pinang xtau pun ada org nk masuk meminang till the day mak die dh terima pinangan org tu n bg cincin tunang kat die... oh tidak...I terus terbayangkan my mum poskan cincin tu kat I di kL ni....(*giler drama pemikiran I kan...)

Kenapa I tertinggal flight? Erm mls la nk citer hahhaha tp time tu pun dalam hati I ada taman lepas missed the flight.... Naper? *sebab I kenal Encik Tunang (hahahah dah bleh pgil tunang...) kat KLIA n missed my flight to Miri gak... hahahah tibe2 I rasa cam dah fate yg die n I ditakdirkan tuk berjumpa kat airport *drama Queen betol...

Erm xpe2...abaikan citer yg x penting tu... here some photos to be shared....


*muka happy dh jd tunangan org...

Orait...gmbr2 lain nnti la ye... =)

2 comments:

NoRr said...

naz yg comel..keep that smiling face for the preparations pulak k babe!congrats again

anak_sateria said...

thanx norr... dah pening buat prep wedding plak huhuhu