When the journey begin...

Tuesday, November 3, 2015

New episode : Luqman will be going to school


Tinggal sebulan lebih je lagi nk masuk tahun baru 2016... macam tahun2 sebelum nye, azam tahun baru masa tahun 2015 dh bkubur x ingat apa pun misi tahun 2015 ni sebenarnye heheh tapi bersyukur sangat2 sebab 2015 telah menjadi tahun yang penuh up & down in our small family. 

Macam2 sangat cabaran dan dugaan yang menjadi sebahagian memori dan kenangan kami sekeluarga di bandaraya Kota Kinabalu ni. Permulaan tahun 2015 yang amat mengujakan, went for vacation and welcome our new addition in May. Everything was so fast and we were super busy to think and to plan anything until we realise it's already October.

Busy preparing for welcoming our new addition (Luzman), raya celebration, we totally drop on hunting pre school for Luqman. It feels like, hey, Luqman is turning 4 this coming January and yet we had not decided or searching any schools for him. 

Friday, September 11, 2015

Birthday : Luthfi Raeze turns 2


Alhamdulillah, Luthfi Raeze is 2!

Luthfi sayang, 

You have a very special place in my heart, a special one... sometimes ibu and ayah always say that you are the cranky one, the naughtiest among all, but, u are the sunshine in the family.. 

Ibu and ayah really sorry becoz till today we cant find the best solution for your eczema.. insyaAllah, we will keep trying and finding what's the best for you. 

You are one of a kind, some find day i know u are very independent boy. You are such a clever and genius boy on your own ways. Ibu will always pray for your happiness. 

Please dont feel that we love Luqman or Luzman more, because we love all of you so much.. without one of you, it wouldnt be complete. 

Please dare with me, i tried my best to be more patience, to care more, to love more... Please dont stop loving us.. 

Ayah, Ibu, Luqman and Luzman wish u Happy 2nd Birthday and we will celebrate it soon =) we love u~

Saturday, September 5, 2015

Mini Getaway : Kundasang


2 am and I cant sleep. The boys easily sleep without all the dramas; crying and protesting of not sleeping, thank you for not having a nap during the maghrib. Looking at the boys sleeping really like to hug them all three, but forget about it or else it will be the miserable night for me to have 2 boys waiting at my pillow and asking me to wake up. 

view of mountains at mersilau

The trip to kundasang was fun. We went to mersilau as usual, having our routine cooking our special dinner - nasi panas and hot tomyam really a good treat for a very cold weather. The next morning, my husband and i woke up early and went out to take some "wefie" together (ye la klu ada anak2 mane nk menyempat nye amik gmbr berdua kan) 

Monday, August 31, 2015

Salam Merdeka 2015~


Salam Kemerdekaan Malaysian... Apa perancangan merdeka korang? Teringat zaman dulu2 kt universiti, dh jadi mcm trending sangat2 student keluar merata x balik hostel nak sambut merdeka. Masa tu remaja lagi, even masa sekolah pun x penah amik port pasal sambutan merdeka ni (nampak x kat situ skema & suka hidup dalam dunia sndiri je) Rasa x up to date sgt sebab x penah plan pun aktiviti mlm merdeka ni... salu nya tido je dibaluti selimut dan bantal busuk empuk tanpa punya perkiraan nk wish salam merdeka pun. 

Bila dah masuk main campus UIA masa tu, adalah kengkawan sikit2 kan, so ada sekali tu, ntah mcm mane, kitorg boleh reramai plan nk bjln malam merdeka. Xde la ramai mane, adalah dlm 10 org kot klu x silap... masa tu rasa happening plak sebab x penah buat bnda mcm tu kan... ni pun sebab roomate ajak (time ni kebetulan kitorg baru dpt ptptn and beriye la planning keluar jenjalan sesama) sekali dgn coursemate yakni jiran blk sebelah kitorg gak.. 

Masa tu kitorg sebilik ada 4 orang,best part dlm berempat ni, sorang je ada lesen kete, Ejoe... lain2 semua x reti... geng jiran plak semua ada lesen and ada kereta sndiri. Sebab berkobar2 nak jenjalan malam merdeka tu, kitorg tong tong sewa kereta kancil for one whole day (masa tu masih femes kancil, viva pun xde lagi).

Sunday, August 23, 2015

Long lost update?


With two kids you feel like you are fully occupied? Wait until you have three! hahaha Dulu masa anak sorang pun suam2 kuku trus x update blog, when it was two, langsung x update, what do you expect when you have three? 

Seriously now i understand how's the feeling of having "tangan sotong"! Penat x yah ckp la kan, dh sorang, sorang plak nangis, dah settle sorang, buat perangai lagi sorg, gitu la kesudah tiap2 hari... there goes my baking schedule... makin lama makin kelaut... but still need to restock at the boutiques and fulfill self ordered to me... 

Tuesday, June 16, 2015

Where to deliver?


When i was confirmed pregnant, 1st thing in mind was, where to deliver? Kalau kat KL memg x fikir dah sebab akan refer back to PPUM la kan... 

I suggested to my husband to send me back to Seremban and deliver at SALAM Senawang, but husband awal2 x bagi heheh which i pun berat hati sebenarnya to do that sebab i prefer my husband to be around rather than going back alone with kids as early 2 months prior to my EDD... 

Bila dh anak ke3 ni, bukan x excited for the preparation tp rasa mcm everything is okay and still early to prepare... termasuklah nk buka buku pink/ante-natal check up. We tried to ask around the nearest KKIA to open up the ante-natal book, but we end up to open up at Medisinar Clinic (1 Borneo).

For me, x banyak yang i risaukan, i juz need to monitor my blood pressure and HB (due to history of anemia with Luqman) and pregnancy diabetic (history with Luthfi).. well, after few check up, i feel a little bit uneasy sebab masih x tau nk deliver kt hospital mane...(more or less im a little bit dissappointed with the ante natal check up at the clinic maybe)

Saturday, May 23, 2015

Welcome to the family our bundle of joy, LR3!


Alhamdulillah, i safely delivered LR3 last Friday, 15.05.2015 :-) it was a scheduled induce delivery but i'm glad everything went well...

Introduce to you, our new addition to the family, LR3..

#Day7 #LR3

We have agreed to name him, LUZMAN RAEZE

Dear Luzman, 

Ayah, ibu, Luqman and Luthfi welcome you to the family... may ur arrival will bring more happiness to the family =) 

Semoga Allah sentiasa melindungi kamu and ketahuilah bahawa ibu sentiasa mendoakan kesejahteraan kamu, moga kamu menjadi anak yang bijak, yang soleh dan moga kehidupan kamu sentiasa dirahmati dan diberkati Allah. 

Ayah & ibu akan sentiasa berusaha yang terbaik untuk membesarkan kamu dan abag2 kamu, memberikan yang terbaik yang kami termampu, kerana kamu dan abang2 kamu harta yang paling berharga yang kami miliki... 

Love all of u always my LRs... 

Till then~ xoxo :-)