When the journey begin...

Wednesday, March 16, 2011

Hantaran Review...~

16.3.2011~

Cehcehceh...baru skrg nk buat review la kan... Sory la yang, i bz sesangat... Naik keje terus kene kerahan kerja, blk lewat pastu smpi ke sudah x smpat nk hapdate blog =( (*padahal malas nk buat review hehehe )

Okla... Actually i xde gambar full for sume hantaran from his side n mine sebab gmbr dr OP x dpt lg... *OP i kat Miri n i dah blk kL so nk amik or suh die pos sume tu... mcm xtau camne nk amik gmbr2 sume dr die bagai... tgu blk raye je ke bru nk amik? alahai...lmbtnye lg....

Untuk makluman semua, hantaran ni sume i deco sndiri, from his side n from my side... ok, to be honest sebab sume nk save budget... tp wktu i tunang dlu lg mahal buat sndiri dr tempah ahhaha tp kali ni alhamdulillah i dh reti nk budget brg camne...

This are few hantaran photos from his side....









Ni kira half of it kot... actually hantaran sume nye 11 from pihak lelaki n 13 dari i... =)




Hmm internet too slow... try to upload few more photos tp failed=(

Erm cukup la review on few dulang je k ;p

Girls yang nk buat hantaran sndiri, make sure ur hantaran siap b4 berinai k... I learned my lesson hehe konon2 rasa ada masa lg nk buat kn tp pas berinai xkn u nk buat hntrn lg pastu next day tu dh the solemnisation... Huargh... menangis i mlm tu hntrn x siap lg... thanx to Allah, one of my friends stayed @ my house n help me to settle dulang yg x siap lg... hehe *thanx Kak Su =)

I juz love doing all this by myself =)



4 comments:

Nadya Zahid said...

dear...kalau wat hantaran after berinai..takut xsempat eh?
i pon cadangnye mcm nak wt hantaran after berinai tu..heheheh :)

Narz Naz said...

it's better u siapkan awal sebab byk lg bnda lain yg u nk fikir selain buat hantaran especially tgn dah penuh berinai kan...hehehe xkan u nk potong2 bunga lg n mcm i aritu dh xde mood nk buat sume tu bila dh berinai... nnti u buat hantaran u kene kemas2 lg... mcm i aritu, mengemas start hari nk nikah tu, baling2 je sume brg lam blk kosong sblh sebab nk clear kn sume brg n lebihan2 bunga, glue gun bagai... plan ur time management dear =)i aritu kelam kabut huhu

Nadya Zahid said...

btol jugak kan?hehheeh
tq 4 ur advice beb.. :)

aizu_hani said...

haaa....tu lar, dulu xnak tanya i...lps berinai mmg dah xder masa dah...start berinai jer, u dah kene pasang mode pengantin, duduk rehat jer...nak tunggu inai kering pun berjam2...nak kene cukup tdo lg...dulu i habis berinai kul 2 pagi tau...tgn & kaki...start kul 9 mlm...sakit punggung duduk berjam2...hehe