When the journey begin...

Tuesday, May 11, 2010

Hantaran oh hantaran!

11.05.2010~

Erk...bila tgk ticker, makin berdebar2... sebulan lebih je lg... xnk tgk checklist, takut!!!!! tp klu x tgk kang ada yang terlupa or tertinggal...lg susah....

Erm so far for hantaran sume dh hampir settle, mostly bleh kata 60% tu dah settle.. but, yg x settle ialah LORD OF THE RING x bli lg... ye, aku masih xtau nk cincin camne, aku masih xde jwpn utk tu... (*sory dear...u pun tau i memg salu tukar2 fikiran selagi x bli kan...so, sabar je la...jnji pas bli i x merengek nk yg lain plak... hehehe ;p)

Hmm...last weekend overnite kat seremban..ergh kene mrh ngn mama sebab bgun lambat kat umah org... erm nk buat camne, wkend je la ada masa nk tdo kan...klu control2 skrg nnti diorg tau gak i ni kaki tido sebenarnye... hehehhe

And the best reason for me tuk bangun lambat on that day sebab i tdo lambat nk siapkan hantaran... HANTARAN???????????

Jeng jeng jeng....

Preview....



ni bakul buah yg memg solely my idea..semua brg pun i yg pilih for this one... yg lain2 i tlg decorate based on brg2 yg telah dibeli....







ni antara hantaran yg belum siap sepenuhnya..masih in progress...



TAKE NOTE! ni bukan hantaran i tau... this one hantaran for my "fiance to be" adik yang akan melangsungkan perkahwinan nye end of this month...

I dengan gembiranya nk try buat hantaran terus offer tuk buatkan hantaran2 adik die n ni la hasil nye yg i buat dgn bhn2 yg ada...

Mine? Surprise...tgu pas majlis baru i post gambar my own hantaran yg i deco sndiri semua nya...yeah...aritu dh shopping separuh brg2 for own hantaran decorations... tgal lg few things to furnish everything...yeay!

p/s: thanx dear temankan i shopping n memberi pendapat n komen bila i pilih brg though yg u ckp x cntik tp i rasa cntik i bli gak...heheh love u dear~

4 comments:

Squarecut Ring said...

Cantik la naz ^_^ I ingt kan urs. hihi.

urs nnt mesti lagi da boom ni. hihi.

dear, i tagged u: http://squarecutring.blogspot.com/2010/05/saya-telah-di-tag.html
^_^

anak_sateria said...

heheh thanx dear... i punye? hehe surprise tp i choose something etnik... byk sgt yg bkenan di hati ni tp fikir xpe, nnti ada sekali lg bleh buat hantaran hehehe ;p

NoRr said...

bagus la naz...DIY!! tabik laa

anak_sateria said...

hhahaha i memg minta la Norr..tu yg beriye nk buat... ;p