When the journey begin...

Saturday, February 16, 2013

My Babyboo...

Alhamdulillah, 11.02.2013, it was our 2nd anniversary =) last year our 1st anniversary was celebrated dengan kehadiran Luqman disisi...(Luqman baru 2 minggu masa tu...)







This year we had our anniversary lunch @ Flora Cafe, Ampwalk Ampang... Decoration tempat ni sangat cantik... mcm decoration tempat kenduri kawen plak... Dari segi makanan plak, most of foods kat sini Malay traditional food, set lunch die pun nasi putih, ikan/ayam/daging dengan sayur of the day n ulam-ulaman dan sambal belacan... Other than that, nothing much special la foods die... tp sape yg suka mknn melayu, memg sedap la lauk2 die masak ni... One more thing, air mineral atas meja ni bukan free ye, klu minum kene byr RM2 satu botol tau... 

Anyway, selain dari anniversary ni, the most important thing i want to share is.....





Yeay! Im pregnant again... for our 2nd babyboo... =) Luqman will be a big brother now... 

Anyway, test ni bulan lepas... skrg ni my pregnancy dh dalam 10-12 weeks rasanya, i pun x sure heheh x buka buku pink lg pun... Doakan yang baik2 for me and baby k... =) 

Till then..xoxo~

4 comments:

yUmiE AzuRa said...

congratz narz 4 ur 2nd baby..hope everything will be fine until u deliver:)
owh ya,happy anniversary too:D

narz naz said...

thanx yumie =)

aizuhani said...

Waah congratz Narziah!! lama x update blog...hehe
eh, kalau tak kita sama2 pregnant...tp i miscarriage last Dec..huhu..xper, blum ada rezeki lg..
anyway, hope your new pregnancy will go smoothly...take care!

NoRr said...

Narz, congratulaitions! waaa murah rezeki ni...i pon kadang teringin nak pregnant balik bila tgk kwn2 pregnant. tapi this year tak boleh lagi...u take care ya... seronoknya laa pregnant...