When the journey begin...

Tuesday, January 25, 2011

Hens Party!

25.01.2011~

2 weeks and 3 days to go! Pressure mula terasa...mula? biar betol la kan... ok, sebenarnye pressure dh start bila msuk year 2011...time tu bru terasa cepatnye masa blalu tp mcm byk bnda lg xbli...

Dengan i tukar keje bagai, dugaan memg byk gak la... dengan financial problem coz i x keje sebulan..haish... sedey nye la... tp alhamdulillah, segalanye masih in order... ada la yg terkurang n tpksa dikurangkan tp rasanye xkan mencacatkn majlis pun... bukan la majlis tu nnti w/out catering ke ape kn...

Ok, cukup i mengarut... Last saturday, i've planned a Hens Party... Ok, idea asal dr i nk hang out ngn kengkawan which i rasa after kawen nnti mesti it will be a little bit different (*erk..harap nye x la kan...tp xkan la dh jd bini org nk tergelak melalak sana sini kan...), i invited few friends yg i rasa leh sekepala ngn i tuk enjoy2 ni which is...Puteri..Iylia..Hied...Wanie....

I appointed Iylia n Puteri as the organiser...asalnye Puteri tp rasanye Cik Puteri agak blur so i pun delegate the power to Cik Iylia...hikhik... (*jgn mrh ye P3...)

Ok...nothing much yang outstanding pun during the party but seriously it was very special... Special bila dpt spend the whole evening ngn kwn2.... chit chat gelak2.... it was really fun, awesome day...Thanx a lot korang.... I really enjoyed the party....

Sedikit info about the party...

Venue ~ Red Box, Gardens (time: 6-10pm...)
Date ~ 22.01.2011 (Saturday ;p)

Kengkawan, we all gi karoks je..melalak x hengat dunia... tp it was a quality time with friends... yang u bleh hilangkan stress keje, pressure ngn jem tiap2 hari ke (*ape kaitan ni) and bukan senang nk kumpul kwn2 duk semeja ngn kite especially yg dh ada bf, tunang or husband... masing2 dh ada komitmen sendiri.... So, pls do appreciate time yg masih ada sisa2 tuk bersama kengkawan ni...

Erk...bukan nk bg ceramah tp ingatan buat diri sndiri gak sebenarnye...

Girls, korang memg sempoi la on that day... Thanx Hied n Puteri sudi gak nyanyi though Puteri yg konon2nye backup singer tp rasa nye org lagi byk jd backup compared ngn kamu hehehe

Hied, lagu Ramlah Ram la lagu wajib n lagu feveret! heheheh

Iylia, ko memg teman karoks yg best! Aku rasa kita patut pg lg... heheh

Last but not least, Wanie, kamu teman karoks yg happening... Lenkali kite bleh karoks sesama lg...


Our precious moments =)

Bride To Be! <3

p/s: Iylia, Hied, Puteri n Wanie... thanx a lot korang for the day... I owe u all a house warming party... heheheheh tunggu!!!!!!!!!!!!!!

2 comments:

NoRr said...

waaa sekejap je masa...u dh nak kawen...yeayyyy!~

anak_sateria said...

norr: aah, tgal seminggu lebih je lg ni... u pun dh x xtiv...meh la blog psl marriage life plak =)