When the journey begin...

Saturday, January 8, 2011

menghitung hari...

8.1.2011~

Balik from tgk movie wif mr. Fiance..dlm kepenatan keje, still spend time together...lg dekat tarikhnye, lg kerap gaduhnye...alahai...sebab tu kot org ckp 40 days before wedding xle jumpe..klu x jumpe, nnti rindu so xsempat nk gaduh2 hehehe itu andaian je....

ok, 1st thing 1st... WEDDING CARD dah siap...yeay! tp mcm frust sket kat card tu...seriously kedai tu x disuggest kan langsung... dah la PR teruk... pastu lyn x lyn... nasibla dah byr booking time kat pameran pengantin...klu x, memg harapan la kan nk buat kad kat situ...wktu pameran pengantin, PR tip top...ada mcm2 design pastu ckp kat kedai ada juta2..ok itu tipu...ada ribu2 lg design card yg bleh pilih, tp bila smpi kedai time nk order, mcm hampeh...sgt hampeh k... 2 jam duk lam kedai 1st time dtg, xde yg bkenan di hati langsung... tp nk buat camne, deposit dah byr kan...

(*cara nk buat hati x sedey, salu fikir yg kad tu nnti lepas majlis org buang gak...so y nk spend to much money on that..go on coz deposit dah byr...) tu je la harapan nk kasi pd diri sndiri supaya sanggup lg nk tgk kad ni... huhuhuhuhu ok, mcm nk nanges skrg gak....

cukup pasal card...klu citer 1 hari 1 mlm pun xkn habis agaknye betapa benci nye dgn insiden2 yang terjadi sepanjang proses menempah card.... yang penting, card pun dah siap....

preparation for the guest list.... invitation kat fb pun dah buat since end of dec.... so dah kumpul address kwn2 tuk pos kan kad bila dah siap....


*wink wink....

mr Fiance editkan gambar ni tuk profile picture for our wedding ceremony invitation.... =) thank you so much love...

ok, lost jap sebab update blog smbil lipat card....

erm next week is my 1st fitting baju... wah...nervous.... erm baju for him? heheh dah siap... awal dr schedule sepatutnye... *happy....

*preview his clothes... =)


erm...otak dah bercelaru...update blog pun dah tah pape...

TBD~

hug*kisses

2 comments:

Amy said...

tumpang tanyak lok. siney kitak nyuruh orang molah sulam rah tangan ya owh?? kamek tgh carik juak hehehe :P

anak_sateria said...

hye amy... kmk nyuruh org di bintulu... berik add email ktk, kmk bg contact nya k... =)